tirsdag den 14. juli 2015

Der gik fisk i det.

Vi har altid synes det er rigtig hyggeligt komme i dyreparker, zoologisk have og akvarier. Vi bruger gerne et par dage i sommerferien på at besøge disse steder.
I år har vi meldt de to mindste ind i wwf s club panda. Det kostede sølle 250 kroner per barn for et år. Men så har de også fået et årskort der gælder til 10 zoologiske haver, dyreparker og akvarier i dk. Samtidig er der gratis adgang til nogle bestemte arrangementer.
Og med Sofie og NP s ledsager kort ( grundet deres handicap) hvor de så gratis kan have en ledsager med hver  føles det næsten som at komme gratis ind da det så kun er NP der skal betales for hver gang.
I dag var vi så i Kattegat centret, hvor vi så fodring i dykkertanken, hajtanken, og sælerne. Der foruden var vi selvfølgelig rundt og se det hele, små som store fisk.
En oplevelse der efter Sofies udsagn havde været god og spændende.
Turen endte som så mange gange før på Den gule måge ( Mac D)
Da vi kom hjem fik jeg vandet lidt i haven og Driverthuset, Sofie fik plukket nogen af de sidste jordbær, vi fik til aftenskaffe med mælk, fløde eller vaniliecreme, i mens vi snakkede lidt om hvad vi mon finder på i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar